PEOPLE BLOCKS

 

NETWORK ICONS

STRESS

At være stresset er en tung byrde at gå rundt med. Tankemylder, søvnløshed og ophobning af ufærdige gøremål, giver følelsen af ikke at slå til.

Med Sindsro genaktiverer du din indre ro og får dermed stille og roligt dit overskud og overblik igen.

 

 

Få overskuddet og overblikket tilbage

Måske kan du genkende nogle af disse følelser nedenfor

ANGST

Lider du af angst og går med følelsen af konstant ikke at være god nok. Er du rastløs, har svært ved at koncentrere dig. Har du hjertebanken, svedige håndflader eller suget i maven, så vil det være effektivt at gå i Sindsro behandling. Ved gentagene gange at modtage Sindsro, vil du lige så stille finde tilbage til din indre kerne af ro og dermed turde være dig.

At turde være dig uden følelsen af at være forkert

DEPRESSION

Genfind glæden ved livet

Når du er deprimeret forsvinder lysten til mange ting. Overskudet er næsten ikke eksisterende, søvnløshed og tanker om at sige farvel til livet kan dukke op.

Sindsro er særlig god til at hjælpe dig tilbage til livet og genskabe den balance af ro der ligger dybt i dig, så du igen kan finde glæden ved at være dig.

 

PSYKISK SYGDOM

Vend tilbage til dig selv

Har du psykisk sygdom har du sikkert oplevet ikke at blive accepteret eller rummet med din psykiske smerte. Hverken af de omkringværende eller sig selv. Det giver en flugt væk fra smerten i dit sind. Sindsro kan standse denne flugt så du langsomt kan vende tilbage til dig selv. På sigt vil du bedre kunne tage ansvar for dine følelser, din smerte og dit ubehag.

EKSAMENSANGT

Få styrke til at stille dig

frem og vise hvad du kan

Sindsro styrker din kontakt til din egen indre ro. Det vil sige at den angst eller frygt du mærker, føles mindre og du vil bedre kunne være i en eksamenssituationen. Det betyder at du opnår større overblik og overskud, dels til at forberede dig, men også til at turde stille dig frem og vise hvad du kan.

 

BØRN

Lad dit barn finde sin ro

Børn kan have stor glæde af sindsro.

Sindsro er en meget kærlig og blid  behandlingsteknik. Den er særligt

velegnet til børn, der er særlig sensitive, urolige eller stessede.

Med Sindsro bringes de stille og roligt og

i deres tempo tilbage til deres kerne af ro.