Parkinson – en sygdom ...

 

Jeg healer i øjeblikket en kvinde med parkinson. Parkinson er en lumsk lidelsede som langsomt tiltager. Nervecellerne i hjernen, som indeholder signalstoffet dopamin sættes langsomt ud af funktion og man får symptomer på dopaminmangel.

Når dette sker, fungere signalerne til nervecellerne ikke optimalt og så kan uoverlagte bevægelser forekomme, men det er også en sygdom der over tid kan frembringe hallucinationer. Da jeg første gang stiftede bekendskab med parkinson i min praksis vidste jeg ikke meget andet om sygdommen end at den hæmmede menneskers bevægeapperat. Men løbende med den synlige påvirkning af det motoriske, påvirkes det kognitive også. I dette tilfælde med kraftige hallucinationer.

Til at starte med mente min klient at det var alt hendes medicin der fremkaldte det, men da man skar ned på den af andre årsager, var der stort set ingen ændring. Min klient kontaktede mig ikke for at blive sin parkinson kvit, men for at mindske hallucinationerne som overstiger hendes fysiske udfordringer.

 

Jeg har nu 2 gange om ugen healet denne seje dame i knapt 4 måneder og indimmellem givet hende sindsro og hun fortæller mig at når hun har været i behandling får hun ro i såvel tanker som krop. Hallucinationerne bliver færre og rystelserne mindre, men bedst af alt bliver hendes humør bedre.

 

Healing og sindsro kan det at genskabe og aktiver balance og ikke mindst give ro.

Parkinson er blot en af mange sygdomme der angriber nervesystemet og skaber en hverdag med store udfordringer for de mennesker der påvirkes.

 

Jeg glædes over at kunne få lov til at være kanal for healende energi og er dybt taknemmelig for at kunne hjælpe mennesker med svære udfordringer til et liv med større balance og smil.

 

TAK❤️

 

Kærligst

Line

"Healing og Sindsro kan skabe balance og ro"
Lystes-pakke
10% ved køb af 5 gange Respond healing

andre artikler