Kan du få børn ... Eller skal du have hjælp.

 

Jeg har altid levet med bevidstheden om at jeg skulle være mor en dag. Som 6-årig sagde jeg til min mor - mor, jeg bliver mor ligesom dig en dag, men jeg skal bare have hjælp. Min mor tror jeg ikke tænkte videre over det og det gjorde jeg såmen heller ikke. Først 25 år senere forstod jeg, at der var en sandhed i det jeg dengang vidste. Jeg havde mødt min mand og han ville gerne have et fodboldhold. Jeg selv havde levet i 14 år med min tidligere kærste og der var det rejser ude i verdenen og os selv der var det eneste gyldige. Vi havde livet foran os og børn var noget ude i fremtiden. Så for mig var børn ikke det vigtigste i min tilværelse, men jeg ville gerne have dem. Jeg vidste jo godt jeg skulle have børn, så hvorfor ikke bare gå i gang. Nu stod jeg så der og gerne ville være mor, men det lykkedes bare ikke rigtigt.

Vi gik igang med inseminationer og intet virkede. 5 inseminationer og 3 reagensglas skulle der til før vores søn kom til verden. Det tog 8 år og man kunne undervejs tro, at vi var gået til i psykisk terror over det hårde i ikke at lykkedes. Men sådan er jeg så ikke skruet sammen. Det var hårdt at skulle på hormonkur, og det trak tænder ud, men jeg vidste jo at det nok skulle lykkedes, så det var bare om at stå det igennem.

Jeg nåede da også at blive gravid undervejs med tvillinger, men i 6. måned gik fødslen igang og vi mistede dem. De blev født levende og da der var en præst tilstede under fødslen blev de døbt som et vidensbyrd på at de havde været her, inden de skulle videre.

De har lært os meget i den korte tid de var her, men jeg føler ikke dyb sorg over at have mistet dem snarere dyb taknemmelighed. De viste mig hvem jeg også er.

Alligevel var det, for mig, op på hesten igen. Jeg gik i et healingforløb 1 år senere og det lykkedes mig at blive gravid igen.

Jeg fødte en stor basse og han er nu højere end mig og bruger str. 43. Med flid, vilje og tro blev jeg mor og jeg er så dybt taknemmelig. Grundet omstændighederne undervejs kan jeg ikke få flere børn, og min mand får aldrig sit fodboldhold, men det er heller ikke længere et ønske. Vi har fået vores Gustav og han er en uvurderlig glæde.

Derfor vil jeg sige til dig der gerne vil have børn og som ikke synes der sker noget med alle jeres øvelser.

Søg hjælp. Find ud af om du har fysiske problemmer med at blive gravid. Find ud af om psyken spiller den største rolle og hvis en kombi af de to ting, søg hjælp.

Jeg står klar til at hjælpe dig på vej.

Jeg er Clairvoyant Healer og er trænet i hjælpe barnløse.

Nogle gange SKAL vi have hjælp til at hjælpe os selv. Men lad være med at vente. Det der er det mest naturlige for os mennesker kan i virkeligheden virke som små mirakler når det lykkedes.

 

Knus til dig og må din vilje og tro give dig alle de børn du ønsker.

 

Kærligst

Line❤️

"Bevar håbet, troen og ikke mindst tilliden"
Klarheds-pakke
10% ved køb af 5 gange Clairvoyant Healing

andre artikler