Husrensning Spøger det!

Du kender sikkert det at du føler at nogen holder øje med dig eller du oplever uforklarelige ting.

Måske er det spøgelser ...

 

Mulighederne er flere. Måske er det du oplever, spøgelser/afdøde der sidder fast i sig selv. Måske er det "Psykiske aftryk" eller også er den uro du oplever, af mere jordisk karakter, altså en fysisk naturlig forklaring. Uro, du ikke kan placere er altid ubehageligt og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til et hjem i ro.

Nedenfor fortæller jeg nærmere om spøgelser, psykiske aftryk og hvad du kan forvente af mig ved en husrensning.

 

 

Alle historier har en sjæl ...

 

Spøgelser

Spøgelser er afdøde der endnu ikke har forladt vores fysiske verden og som sidder fast i sig selv.

Årsagen til at de sidder fast, vil kunne findes i deres historie og som oftes ønsker de hjælp til at komme "Hjem" eller som det også kaldes "Den anden side". Derfor er det kærligst at det ikke kun er dig, der oplever uro og uforklarelige hændelser, der får hjælp, men også spøgelset. Dermed tager vi ansvar for det vi mærker og alle kan komme videre i kærlighed.

 

Psykiske aftryk

Psykiske aftryk findes overalt i mindre eller større grad. Der hvor vi som oftes oplever dem, er der hvor der i fortiden er sket voldsomme hændelser.

Et godt eksempel er "Den Hvide Dame" der på diverse slotte, gør den samme handling nat efter nat. Hun er højst sandsynlig taget hjem mange årtier tidligere, men hun har efterladt et aftryk der sættes igang som en pladespiller hver gang psykisk opmærksomhed går i hendes retning. Derfor kan stærk sensitivitet fremkalde disse aftryk til at blive spillet igen og igen. Det vil alstå sige at det ikke er spøgelser der sidder fast, men en film, et aftryk, der bliver spillet fra tidligere tid.

 

Hvad kan du forvente af mig

Det første jeg gør når jeg kommer ud til dig er, at tage en snak med den af jer, der i huset, er mest påvirket af situationen. Hvad opleves der og hvordan påvirker det personen og familien.

Herefter går jeg i gang med at afsøge alle rum der hører til huset, ude som inde, for aktivitet. Jeg fortæller undervejs hvad jeg oplever og er der spøgelser sender jeg dem hjem i kærlighed.

Efter husrensningen tager vi en snak om det jeg har oplevet og årsagen til uroen.

Vi aftaler en opfølgende samtale et par uger senere for at snakke om hvordan det er gået.

 

Jeg stiller ikke nogen garantier, blot at jeg er god til det jeg gør og vil gøre mit til at alt igen ånder fred og ro.

 

Kærligst

Line Brandenburg

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Ved husrensning må der højest være 2-3 pers. hjemme når jeg renser huset. Ganske enkelt for at have den fornødne arbejdsro.

Børn under 18 bør ikke være tilstede.

 

For mere information

lightroom@lightroom-healing.dk