PEOPLE BLOCKS

 

NETWORK ICONS

Clairvoyant healing

Ved en healing hos mig, starter vi altid med at tage en snak om hvad du ønsker hjælp til. Jeg ser på dig clairvoyant og mærker hele dig for at finde årsagen til din ubalance.  Her bruger jeg min klarfølelse, klarhørelse og klarsyn, hvormed jeg kan fortælle dig hvad jeg oplever. Når du kender årsagen til din ubalance, er muligheden for at ændre din adfærd og handlemønstre tilstede, i forståelse af hvorfor du reagere som du gør og har det som du har det.

Samtidig med de oplevelser jeg får og videre giver til dig om din ubalance, vises også for mig den  skæddersyede hjælp jeg skal give dig via healing og som giver dig mulighed for at få overskuddet til at tage de skridt der skal tages, på vejen til at få det godt.

Jeg healer dig i kærlig energi og hjælper dig til at opfylde dine håb, drømme og mål.

 

Jeg tror på at alt kan heales. ❤️

Chakra healing

Ved Chakrahealing bruger jeg min hånd eller hænder. Jeg lader min hånd svæve over det chakra der skal heales og lader min hånd være kanal for healingen.

Respondhealing

Respondhealing er en unik energiteknik/healingsteknik, der skaber kontakt til og aktiverer de dele af sindet som har været med til at skabe en fastlåshed og et energitab i dine energicentrene.

Dette energitab og fastlåshed, bevirker en manglende kontakt mellem sind og krop. Det kalder jeg for 'Slukkede områder', - 'Slukkede celler'. Disse slukkede områder kan bla. komme til udtryk i form af gigt, ledsygdomme, muskel spændinger, spastisk lammelse, sclerose, kræft og alle de følgesygdomme der følger med i kølvandet af svær eller mindre svær sygdom og lidelse.

Alle former for fysiske sygdomme og lidelser vil have god effekt af Respondhealing.

 

Anatomisk-healing

En Anatomiskhealing er en healing i miltområdet og det er en god idé med jævne mellemrum at få renset op. Milten er vores styreorganet for hele den fysiske og psykiske krop. Får du fx. medicin kan din krop ikke altid følge med til at få renset alle affaldsstoffer ud. Det kan en anantomiskhealing hjælpe med.

Særlig god for kræftpatienter og andre med sygedomme hvor kraftig medicin tilføres din krop.

Fjernhealing

Afstand ingen hindring

Det betyder ikke noget at vi befinder os langt fra hinanden. Tid og sted findes nemlig ikke i en fjernhealing, så derfor vil en fjernhealing, uanset hvor du befinder dig, kunne føles længere for dig og fx. kun 20 minutter for mig.

Fordi jeg arbejder på det *astralplan vil healingen ofte være stærkere end almindelig healing og giver dig lige præcist og meget præcist, det du har brug for.

 

*Astrallegmet : Astrallegemet, også kaldet følelseslegemet, befinder sig på astralplanet, som er følelsernes bevidsthedsplan. Astrallegemet er menneskers, dyrs og planters følelseslegeme – dvs. det legeme, som bevidstheden udtrykker sig igennem på astralplanet, og som omsættes til impulser, som hjernen registrerer som følelser. Altså det redskab, som sjælen bruger til at udtrykke og opleve følelser.

Gruppehealing

Gruppehealing er fantastisk til healing af større eller mindre grupper. Gruppehealing giver dig et boost af
energi og hjælper dig til at bringe krop og sind i balance.

Det unike ved gruppehealing er, at det ikke bare er en healing af en gruppe mennesker, men også en specifik healing af den enkelte deltager. Det vil sige at jeg skaber en bevidst kanal hvor igennem der strømmer energi/kærlighed. Denne energi bevæger sig i jer som gruppe og samtidig suplimt i dig som enkeltperson.

Det gør det altså muligt at blive healet samlet og samtidigt individuelt at modtage universel energi, lige der hvor du har brug for det.

Sjæls-healing

Jeg åbner dit hjertet ved en sjælshealing og med mig som kanal ‘hælder’, den åndelige verden, alt det ned i dit hjerte som healer din sjæl.

Spejl-healing

Under en spejlhealing hviler jeg min hånd på de steder på din krop der har brug for at blive healet.

Ved spejling af vibrationer, nærvær og accept, healer jeg fint og præcist din krop til større balance.

Healingsteknikker

Spyd-healing

Spydhealing bruges ved blokeringer i halsområdet. Ved Spydhealing åbnes halschakraet og drejes.

Under healingen modtager jeg en opgave til dig som du skal løse inden næste spydhealing.

Spydhealing er et forløb og vil typisk tage 7-10 gange.

Rodhealing

Ved Rodhealing, åbner jeg dit rodcenter og er kanal, således at den åndelig verden ‘hælder’ det ned i dit rodcenter som du har brug. God for dyb selvudvikling.

Særlig god for dig der har vaner som som du ønsker at komme af med, som fx., rygning, spiseforstyrelser, stofmisbrug eller eksemplevis ludomani.

 

OBS

I løbet af en healing vil jeg ofte modtage budskaber til dig, som jeg videregiver til dig efter healingen.

Alle healinger foregår imens du ligger på min briks med et tæppe over dig. Du kan også vælge at sidde, hvis det er nemmest for dig, og det er ingen hindring for healingen.