Gruppehealing Et kærligt kys af universel energi ...

Giv dig selv og dine kollegaer et boost af energi og opdag hvordan hverdagen bliver gladere, sjovere og mere effektiv.

 

Gruppehealing er fantastisk til healing af større eller mindre grupper. Gruppehealing giver dig et boost af energi og hjælper dig til at bringe krop og sind i balance.

Det unike ved gruppehealing er, at det ikke bare er en healing af en gruppe mennesker, men også en specifik healing af den enkelte deltager. Det vil sige at jeg skaber en bevidst kanal hvor igennem der strømmer energi/kærlighed. Denne energi bevæger sig i jer som gruppe og samtidig suplimt i dig som enkeltperson.

Det gør det altså muligt at blive healet samlet og samtidigt individuelt at modtage universel energi, lige der hvor du har brug for det.

 

Gruppehealing kan som sagt nemt bruges i større eller mindre grupper. Virksomheder, private organisationer eller blot en gruppe mennesker der ønsker balance og ligevægt. I skal blot være en gruppe på mindst 6 personner.

 

HVORDAN FOREGÅR EN GRUPPEHEALING

En Gruppehealing starter med at i hver især sætter jer tilrette på de stole der er til rådighed. Efter at jeg har introduceret mig selv og hvad healing er, vil du blive guidet til en behagelig og afslappet tilstand og herefter modtage healende energi.

Healing vil altid opleves individuelt. Nogle vil måske opleve kulde/varme, se farver, lys/skygge. Nogle vil måske se billeder og andre reagere emotionelt som fx. gråd eller grin. Andre igen vil måske slet ikke opleve noget som helst, men det er altsammen udtryk for det at opleve.

Alle oplevelser er mulige og alle oplevelser er velkomne.

Når healingen er færdig, kalder jeg dig kærligt tilbage og der vil være mulighed for at dele oplevelser og stille spørgsmål.

 

Kærligst

Line Brandenburg

 

Varighed: Ca. 60 min.

 

 

SE OGSÅ ANDRE HEALINGSTEKNIKKER UNDER HEALING

 

For mere information

lightroom@lightroom-healing.dk