Forældre & Barn Healing Giv dit barn ro og balance ...

Er dit barn uroligt. Har dit barn en diagnose eller er der andre årsager til at dit barn har brug for at finde balance, kan det være rigtig godt for dit barn at blive healet eller bare få ro på alle planer.

 

DIT BARN OG DIG

Børn har deres hel egen måde at fortælle os voksne at visse områder kræver særlig opmærksomhed og det er ikke altid vi ved hvad vi skal gøre bedst muligt for at hjælpe vores barn. Måske ser vi endda først signalerne når de lyser op i vores ansigter.

Derfor er healing et rigtig redskab til at hjælpe dit barn tilbage til balance.

 

Når i kommer hos mig, tager vi det hele i dit barns tempo og mens dit barn futter rundt, sidder eller er i aktivitet, ser jeg clairvoyant på dit barn og spørger ind til hvor præcis ubalancen er, hvad årsagen er og hvordan jeg bedst kan hjælpe. Jeg snakker med dit barn og har dit barn ikke et sprog er det ingen hindring for mig. Jeg kan sagtens kommunikere med dit barn uden fysisk sprog.

Når jeg har fundet årsagen til ubalancen, finder jeg også en løsning på hvordan du og dit barn kan komme videre.

 

Er du forældre og henvender dig til mig, vil jeg altid starte med at tage en indledende samtale med dig.

Vi snakker om hvad du ønsker hjælp til og jeg giver dig et indblik i hvad der kommer til at ske når behandlingen går igang.

Har du børn under 18, der gerne selv vil have en samtale med mig, men ønsker at du er i nærheden, kan du vente udenfor behandlerrummet i hyggelige omgivelser, med en kop kaffe eller te.

Det er vigtigt at du og dit barn føler jer trygge.

 

Kærligst

Line

 

SE OGSÅ ANDRE HEALINGSTEKNIKKER UNDER HEALING

 

For mere information

lightroom@lightroom-healing.dk

 

"Søg hjælp - Jeg er her for jer"
Flow-pakke
10% ved køb af 5 gange Forældre & Barn Healing