Clairvoyant Healing Få mere energi og balance i din hverdag ...

Ønsker du at få mere energi. Få styr på din uro. Gøre dit liv til dit ... Så er healing den fineste måde at aktivere og genskabe balance på.

Jeg healer dit sind og krop til balance, så du kan blive mere dig og være glad i det liv du vælger at leve.

 

Healing er det smukkeste og mest powerfulde redskab der findes og det kan hjælpe dig til at aktivere og genskabe din balance.

Når jeg healer skaber jeg en bevidst kanal hvor igennem, der strømmer energi/kærlighed. Denne energi bruger jeg til at hjælpe dig til balance, så du lige så stille i dit tempo, kan få opbygget den energi du har brug for, til at få det liv du drømmer om og dermed blive en endnu bedre udgave af dig.

 

Ved en healing hos mig, starter vi altid med at tage en snak om hvad du ønsker hjælp til. Jeg ser på dig clairvoyant og mærker hele dig for at finde årsagen til din ubalance.  Her bruger jeg min klarfølelse, klarhørelse og klarsyn, hvorved jeg kan fortælle dig hvad jeg oplever. Når du kender årsagen til din ubalance, er muligheden for at ændre din adfærd og handlemønstre tilstede, i forståelse af hvorfor du reagere som du gør og har det som du har det.

Samtidig med de oplevelser jeg får og videre giver til dig om din ubalance, får jeg også at vide hvilken skæddersyet hjælp jeg skal give dig via healing og som giver dig mulighed for at få overskud til at tage

de skridt der skal tages på vejen til at få det godt.

Jeg healer dig i kærlig energi og hjælper dig til at opfylde dine håb, drømme og mål.

 

Healing hos mig er ikke kun energiarbejde, men også en samarbejdsproces mellem dig og mig og min
fornemmeste opgave er, med mine evner og erfaringer, at hjælpe dig til et smukt liv.

 

Kærligst

Line Brandenburg

 

 

SE OGSÅ ANDRE HEALINGSTEKNIKKER UNDER HEALING

 

For mere information

lightroom@lightroom-healing.dk

 

"Bevar håbet, troen og ikke mindst tilliden"
Livets-pakke
10% ved køb af 5 gange Clairvoyant healing