Clairvoyant Healings Coaching Gør dit liv til dit ...

Ønsker du at blive mere dig. Komme væk fra de vægge der begrænser dig. Være fri til at være dig og få mere energi ... Så er Clairvoyant Healings Coaching en fantastisk måde at blive en ny og bedre dig på.

Vælg din verden og gør dit liv til dit.

 

Clairvoyant Healings Coaching er særlig unik til dig der gerne vil gøre dit liv til dit. Det særlige ved Clairvoyant Healings Coaching er dybten vi arbejder i.

Du kommer i et forløb over typisk 8-10 gange hvor samtale og clairvoyant coaching er en stor del af sessionen. Hermed kommer du i dybten med dine

problematikker og har muligheden for at finde ind til de mange dybtliggende årsager til at du reagere og handler som du gør. Jeg vejleder dig via clairvoyance, evner og erfarring og med mig som støtte og lyttende øre, finder du ligeså stille tilbage til dig selv. Eller rettere det nye dig. For selvom du finder tilbage til dig selv, vil dit syn på verdenen og dig selv være i en ny og forbedret udgave. Efter vores snak slutter jeg af med at heale dig, så du kan stå så stærk som muligt i din udvikling.

i Clairvoyant Healings Coaching er samtale og clairvoyance hovedbestandelen af sessionen og healing som understøttende behandling.

 

 

Du kan læse mere om Clairvoyant Healing under Healing

 

Kærligst

Line Brandenburg

 

For mere information

lightroom@lightroom-healing.dk

 

 

GOD ETIK ... Er en vigtig tilgang til dig selv og andre. Jeg har tavshedspligt og lytter og ser dig hvor du er.

﷯Priser Få 10% hvis du vælger et forløb.